Dans

Tak for en dejlig Inpirationsdag – se mere om dagen her :-)

Tusind tak til alle I skønne dansere, som deltog i vores Inspirationsdag  m/ Niels Poulsen. Det var dejligt, at I kom og gav den gazzzz sammen med os.

Vi synes selv, at det var en hyggelig, sjov og lærerig dag, – og Niels var som altid i hopla.

Niveauet  i dag var fra beginner til easy intermediate – og vanen tro, så gav Niels & Vibeke 1 hurtig væg på HELE MOLEVITTEN 🙂

Dagens 3 workshops var:

  1. Rhythm koreograferet af Ria Vos (NL)
  2. Crystal Touch koreograferet af Claire Bell (UK) & Maddison Glover (AUS)
  3. So Just Dance koreograferet af Jannie Tofte Andersen (DK)

DU KAN HENTE STEPSHEETS HER!

SE BILLEDER HER!

Næste gang Niels kommer til os, er til vores EFTERÅRSKUR 6. september 2020, – hvor der vil være dans på alle 4 niveauer. Denne dag giver Niels & Vibeke også 1 væg på alle begynder- og let øvet danse!

Hvis du er interesseret i, at blive en endnu dygtigere danser, så afholder vi også TEKNIKAFTEN  med Niels i “Grundlæggende Danseteknik”, onsdag den 16. december 2020.

Næste gang vi har INSPIRATIONSDAG for begyndere- og let øvet dansere m/ Niels er den 2. maj 2021, – billetsalget til denne dag er også allerede i fuld gang.

Vi fejrer også vores 5-års fødselsdag, med et BRAG af en fødselsdagsweekend fra 12.-14 juni 2020. Festen kommer til at foregå i Brøndby, – og her er billetsalget også i fuld gang, – se mere om festen her på hjemmesiden.

KØB BILLET HER!