Dans

6.3.22: Tak for en dejlig dag, – se billeder og dagens 4 workshops her!

Tusind tak til alle I skønne dansere, som deltog i vores Inspirationsdag  m/ Niels Poulsen. Det var bare så dejligt, at I kom og gav den gazzzz sammen med os.

Efter 2 års aflysninger for netop denne dag, – så blev det ENDELIGT muligt for os igen, at gennemføre Inspirationsdagen m/Niels Poulsen for begyndere- og let øvet dansere.

Med et for længe siden udsolgt arrangement, med Niels på plakaten, festglade og forventningsfulde dansere, – OG et besøg af selveste Heather Barton fra Skotland, som også kom forbi og deltog i festlighederne, – ja så var det altså svært at få armene ned 🙂

Niels var som altid i hopla, – og fordi vi bare var så dygtige, – så underviste Niels 4 SUPER FEDE og vidt forskellige danse 😉

Niveauet  i dag var fra high beginner til easy intermediate.

De 4 workshops var:

  1. Do It With Style koreograferet af Maryse Gagnon (CAN) & Stéphane Beauchamp (CAN)
  2. Call You Mine koreograferet af Fred Whitehouse (IRE)
  3. The Joker And The Queen koreograferet af Junghye Yoon (KOR)
  4. Gives Me Shivers koreograferet af Bandon Zahorsky – (bonus workshop)

DU KAN HENTE STEPSHEETS HER!

SE BILLEDER HER!

Næste gang Niels kommer til os, er til vores EFTERÅRSKUR 4. september 2022. Denne dag danser vi på 4 forskellige niveauer, – og vi giver 1 væg på alle begynder- og let øvet danse.

Hvis du er interesseret i, at blive en endnu dygtigere danser, så afholder vi også Teknikkursus  i Grundlæggende Teknik  (også med Niels), onsdag den 14. december 2022.

Næste gang vi har INSPIRATIONSDAG for begyndere- og let øvet dansere m/ Niels bliver den 7. maj 2023, – billetsalget til denne dag er allerede i fuld gang.

KØB BILLET HER!