Dans

Cafeen i Kulturhuset lukker midlertidigt, – men vi kan stadig hygge med en kop kaffe efter dans.

Som du nok allerede har hørt, så er personalet i Kulturhusets Cafe desværre blevet opsagt med virkning fra 15.10.21.

Ledelsen hos JAC Vestegnen har igennem længere tid forsøgt at finde forskellige løsninger, men det har ikke været muligt at få skabt en bæredygtig økonomi omkring driften i cafeen, så derfor afslutter samarbejdet imellem JAC Vestegnen og Kulturhuset Brønden.

Alle de ansatte i cafeen er heldigvis sikret et nyt job, – og de unge mennesker er allerede ude og afprøve/vurdere forskellige muligheder.

Hvis du stadig vil hygge med frokost og kaffe (det håber jeg, at du vil) efter endt dans ude i Cafeen, så skal du (lige nu) selv skal medbringe/arrangere frokost og drikkevarer, – kaffen kan du formentlig trække i automaten, – SÅ HUSK MØNTER til kaffemaskinen 😊

Du skal IKKE forvente, at du kan købe nogen form for mad på torsdag, – for personalet er i gang med at pakke cafeens køkken ned, – måske har de kaffe på kanden, med det ved jeg ikke med sikkerhed.

Vi er alle sammen rigtigt kede af, at dette skønne Cafetilbud stopper, – og Kulturhuset arbejder på højtryk for at finde en løsning, så de snarest kan åbne Cafeen igen, men du skal nok ikke forvente, at der er fundet en løsning på denne side af jul.

Som tak for dejligt smørrebrød, kaffe, kage og masser af hygge, – så har Come and Dance allerede overbragt Cafeens personale en kurv med diverse chokolade, snolder etc.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén