Dans

Glædelig jul og godt nytår. Vores juleferie er forlænget, så vi ses desværre først i uge 3.. læs mere her.

Kære Dansere.

Come and Dance vil gerne ønske jer alle sammen en glædelig jul, samt et fantastisk og lykkebringende nytår.

Første halvdel af sæson 2021/2022 har bl.a. på grund af Coronasituationen og Kommunalvalget, budt på en del udfordringer i form af aflysninger og flytning af undervisning. Heldigvis har I alle været enestående og taget det med oprejst pande og godt humør, – tusind tak for det!

På trods af diverse Coronarestriktioner, så har 2021 også budt på mange sjove og skønne oplevelser, – bare tag et kig i vores galleri og se de skønne billeder af herlige og glade dansevenner.

Som du jo nok allerede ved, så vedtog Epidemiudvalget nye Coronarestriktioner fredag, den 17.12.21.

Det betyder bl.a. at spillesteder, teatre, biografer, museer, kunsthaller, kulturhuse, forsamlingshuse, folkehøjskoler, selskabslokaler, zoologiske anlæg, akvarier samt lokaler, hvor der afvikles folkeoplysende aktiviteter og idrætsarrangementer foreløbig holdes lukket fra den 19.12.21 og 4 uger frem.

Da vi jo danser i et Kulturhus, så må vi desværre se i øjnene, at vi tidligst kommer til at danse igen i uge 3.

Vi holder derfor 6 ugers juleferie i stedet for de først planlagte 3 uger (som jo senere blev til 4 uger, da vi gik jo også på juleferie 1 uge før end planlagt).

Vi er positive og fuld af optimisme, – og vi tror stadig på de skønne nissepiger og Julemanden. Derfor glæder vi os allerede nu, til at se jer til masser af dans i uge 3, – hvilket vil sige, at første dansedag nu er rykket til, – tirsdag, den 18. januar 2022...

Hvis du nu sidder og keder dig, – og med længsel tænker tilbage på alle de hyggelige arrangementer som vi afholdt i 2021, – så kig indenfor i vores webshop, – for vi har allerede planlagt mange flere arrangementer i 2022.

Du kan allerede tilmelde dig til flere af dem nu, – så frem med kalenderen og tilmeld dig NU! – KØB BILLET HER!

Endnu en gang: ”Tusind tak for jeres store støtte, opbakning og ikke mindst jeres dejlige humør, – I er bare skønne”.

Rigtig god Juleferie, – vi vil se frem til endnu mere hygge, sjov og masser af dans sammen med jer i 2022.

Kærlige julehilsener fra Come and Dance

GALLERI – KLIK HER!

Comments are Closed

Theme by Anders Norén