Andet, Dans

Vi er tilbage igen den 21.august 2017

Come and Dance holder lige nu ferielukket. Vi ønsker jer alle sammen en dejlig og solrig sommerferie.

Inden vi lukker ned, så vil vi gerne benytte lejligheden, til at sige tusind tak til alle jer vidunderlige og skønne mennesker, som hver især har bidraget til, at gøre vores 2. sæson mere end fantastisk.

Vi “skyder” sæsonen i gang med et ÅBENT HUS arrangement, mandag den 21. august 2017, hvor ALLE er velkomne – SE MERE HER!

Vores første undervisningsdag efter sommerferien bliver tirsdag, den 22. august 2017.

Undervisningsprogrammet, arrangementer mv. for den kommende sæson, kan du også se her på hjemmesiden, – gå gerne på opdagelse.  Nederst på denne side, har du mulighed for at printe programmet ud til naboen, kollegaen, svigermor etc.. eller til at hænge det op i dit lokale supermarked.

De kommende arrangementer bliver løbende oprettet som begivenheder på Facebook og her på hjemmesiden,- SE MERE HER!  Sæt X i din kalender allerede NU, der er masser af sjove, hyggelige og lærerige events igen i 2017/2018.

Hvis du sagtens kan vente med at blive opdateret til vi starter op igen, så vil oplysningerne også være at finde i Arrangementmappen som altid er ude på holdene. 

Vi har dog ikke pakket danseskoene helt ned, vi tager rundt i Sommer-danse-landet og besøger vores store og dejlige dansefamilie.

Endvidere holder vi os hele tiden opdateret, – med sommerens NYE danse, som skal testes og afprøves, – så vi kan være ”TOP-TUNET” til sæsonopstarten.

Ses vi?

Go´ sommer til jer alle fra

Come and Dance

Program 2017/2018 her: Come and Dance sæson 2017-2018 (FINAL)

 

Comments are Closed

Theme by Anders Norén