Dans, velkommen

Hjertelig velkommen til Ghita, – vores nye co-instructor :)

Jeg hedder Ghita Peschardt, er 27… eller lige der omkring, –  og mor til 2 skønne piger.

Jeg startede med at danse Linedance i 2006 hos Dallas i Hårlev. Egentlig troede jeg, at jeg skulle ud og danse Riverdance. Jeg blev derfor meget overrasket, da jeg mødte op første gang og så ca. 200 dansere på gulvet, – hvoraf mange af danserne var udstyret med både cowboyhatte og støvler. Jeg tænkte, at noget var galt, for det var jo ikke lige det ”outfit”, som jeg forbandt med Riverdance, – men det var MEGA sjovt og jeg blev hængende.

Efter ca. 1 ½ år dans hos Dallas tog jeg med til Niels Poulsens Forårsworkshop i Odense Her blev jeg virkelig hooked, og jeg ville rigtig gerne være med til alt det som de dansede der. Så i 2010/2011 (så vidt jeg husker) begyndte jeg så at danse hos Niels på hans Newlinehold i Odense og hos Allround Linedance i Brøndby.

Jeg har været på flere af Niels Poulsens instruktørkurser og fungeret som instruktør i min gamle klub Dallas Linedancers og hos Tumlingerne ved Køge. I de sidste par år har jeg ikke været instruktør, – altså med eget hold – , men jeg har hjulpet til rundt omkring, hvor der har været behov.

Jeg elsker at danse, og dansen giver mig så meget god energi, masser af hyggeligt samvær med dejlige mennesker, livsglæde, sjov og ballade.

Jeg har været med på flere danseferier bl.a. i Tyrkiet og masser af danseweekends både i udlandet, men også her i Danmark.

Jeg glæder til at møde jer alle sammen og til tage fat på en masse dejlige udfordringer i Come and Dance.

Vi ses!

Knus fra Ghita .

 

Comments are Closed

Theme by Anders Norén