Dans

Tak for en uforglemmelig åbningsfest :)

På vegne af Come and Dances bestyrelse, så vil jeg gerne sige TUSIND TAK til alle jer skønne og dejlige venner, som var med til at gøre Come and Dances åbningsfest i Kulturhuset Brønden, tirsdag den 19. maj 2015 til en FANTASTISK og UFORGLEMMELIG dag.

Dansere, familie og venner kom fra nær og fjern, – ja selveste Simon Ward fra Australien, lagde vejen forbi og kastede glans over dagen 🙂
Stemningen var høj og dansegulvet var fyldt til bristepunktet i de 4 timer, som vores Åbent Hus arrangement varede. Gavebordet bugnede med champagne, skønne vine, adskillige flasker Baileys, chokolade, diademer og de smukkeste blomsterbuketter.

Flere benyttede allerede lejligheden til at melde sig ind i Come and Dance og andre var meget interesseret i at høre, hvad vi havde af fremtidsplaner. Vi har næsten ikke ord for, hvor taknemmelige vi er for al den opbakning, interesse og støtte, som vi i den seneste tid har modtaget fra nær og fjern, – og vi glæder os så meget til at byde jer velkommen til den nye sæson 2015/2016.

Come and Dances lægger vægt på, masser af hygge og sammenhold og at vi skal have det sjovt, samtidigt med, at vi lærer alle de HOTTE danse, – til alle de FEDE HITS, som dagligt spilles i radioen.

Se billeder fra dagen her

Come and Dance med os 🙂

Vi tilbyder 2 gratis prøvetimer.

Dansehilsner og på gensyn fra
Vibeke 🙂