Dans

Velkommen til vores nye instruktør Heidi Bruun Rasmussen.

Come and Dance er glade for at kunne præsentere vores nye instruktør Heidi Bruun Rasmussen.

Heidi overtager vores Begynderhold onsdag aften fra den kommende sæson, – og fortsætter i øvrigt også med at fungere som en af klubbens faste vikarer.

Heidi fortæller …..

“Jeg er gift med Flemming og sammen har vi 2 skønne piger Sarah og Nanna.

Til daglig arbejder jeg som faglærer på Thorshøjgård – STU

Jeg har altid elsket at danse og spille teater.

Som 8-årig startede jeg til jazzballet. Efter nogle år blev det disco og freestyle hos Freddie Petersen på Amager, som vandt mit hjerte, – og senere dansede jeg på “fuld skrue” på diverse diskoteker i København.

I 2002 startede jeg hos Kildebrønde Linedance, – og jeg elskede musikken, dansene og energien.

Et hold blev hurtigt til 4 hold, – og efter et møde med den hollandske koreograf og danseinstruktør Roy Verdonk blev danseteknikken en stor interesse og passion.

I 2006 stillede jeg op til Danish Linedance Classic og vandt min kategori.

Et par år efter valgte jeg at holde pause fra linedancen, – men i 2018 var jeg klar igen, – og her mødte jeg så Newline og Come and Dance for første gang.

WAUW – sikke en modtagelse! Det var (er) en meget professionel undervisning, her var masser af hygge, grin og danseglæde, – OG så dansede de til den fedeste musik. Et hold blev hurtigt til 7 og jeg har elsket hvert minut.

I 2020 tog jeg instruktørkurser hos Niels Poulsen (K1,K2 + Cuing 1), – og jeg har siden fået lov til at være en stor del af Come and Dance, – både som danser, hjælper, vikar, co-instructor, fotograf og referencedanser.

Fra august 2022 er det mig en stor ære og glæde, at skulle være instruktør på vores Begynderhold onsdag aften.

Jeg elsker at undervise og jeg elsker især at møde skønne veloplagte dansere. Den glæde at undervise en velkoreograferet dans til den fedeste musik er en sand fornøjelse, – og jeg håber, at kunne sprede den glæde hos Come and Dance.

Vi ses!

Knus fra Heidi”

Du kan evt. tilmelde dig på Heidis hold HER!