Dans

Vi holder Sommerlukket, men er tilbage i uge 34.

Come and Dance holder lige nu ferielukket. Vi ønsker jer alle sammen en dejlig og solrig sommerferie.

Inden vi lukker ned, så vil vi gerne benytte lejligheden, til at sige: “tusind tak” til alle jer vidunderlige og skønne mennesker, som hver især har bidraget til, at gøre vores 6. sæson mere end fantastisk… lige indtil Coronaen lukkede for AL vores danseaktivititet, – onsdag den 11. marts 2020…

Når verden ellers er normal, så plejer vi at “skyde” sæsonen i gang med et ÅBENT HUS, hvor ALLE er velkomne – men dette arrangement har vi desværre måtte aflyse i år.

Vores første undervisningsdag efter sommerferien bliver tirsdag, den 18. august 2020.

Undervisningsprogrammet, arrangementer mv. for den kommende sæson, kan du også se her på hjemmesiden, – gå gerne på opdagelse – Se program HER!

Nederst på denne side, har du mulighed for at printe programmet ud til naboen, kollegaen, svigermor etc.. eller til at hænge op i dit lokale supermarked.

De kommende arrangementer bliver løbende oprettet som begivenheder på Facebook og her på hjemmesiden,- SE MERE HER! 

Sæt X i din kalender allerede NU, der er masser af sjove, hyggelige og lærerige events igen i 2020/2021.

Hvis du sagtens kan vente med at blive opdateret til vi starter op igen, så vil oplysningerne også være at finde i Arrangementsmappen som altid er ude på holdene. 

Grundet Coronasituationen bliver denne sommer desværre ikke som den plejer. Normalt plejer vi ikke at pakke danseskoene helt ned, for vi elsker at tage rundt i Sommer-danse-landet og besøge vores store og dejlige dansefamilie, – det må vi have tilgode til næste år.

Tro dog ikke, at vi er gået totalt i “feriemode”. Vi holder os hele tiden opdateret, med sommerens NYE danse, som skal testes og afprøves, – så vi kan være ”TOP-TUNET” til sæsonopstarten.

BEMÆRK!

Hvis du allerede nu, har planer om, at gå på et af vores hold, så tilmeld dig NU!  Vores 2 formiddagshold er dog allerede fyldt op, og vi har måtte oprette venteliste, – men på vores 5 aftenhold (tirs- og onsdag) har vi stadig få pladser tilbage (FØRST-TIL-MØLLE).

TILMELD DIG HER!

Ses vi?

Go´ sommer til jer alle fra

Come and Dance

Print evt. programmet ud her:

Comments are Closed

Theme by Anders Norén