Andet, velkommen

Velkommen til vores nye instruktør John Hansen :)

Come and Dance er glade over, at kunne præsentere vores nye instruktør John Hansen.

John skal være fast medinstruktør på High Intermediate/Advanced holdet og i øvrigt fungere som en af klubbens faste vikarer.

John fortæller…

Første gang jeg sådan rigtigt prøvede, at danse linedance var engang i 2004, men jeg blev først sådan rigtig “danseglad” i 2006.

De første par år gik mest med lære, at kende forskel på højre og venstre, men efterhånden blev jeg mere og mere ”hooked”, og jeg begyndte så småt som instruktør i 2010.

Jeg har danset i flere klubber, Hopalong i Holbæk, Bjæverskov i .. ja Bjæverskov, Happy Feet i Ringsted og i Allround i Brøndby.

Som instruktør har jeg eller har haft hold i Bjæverskov og Ringsted, ligesom jeg i 3 år havde en lille klub i Køge.

Jeg har undervist på alle niveauer, – lige fra begyndere til øvede dansere. I dag underviser jeg dog primært øvede dansere.

Sådan rent fagligt, – hvis man da kan sige det sådan, – har jeg gennemgået flere Instruktørkurser og været på adskillige Teknikkurser og kurser i musikforståelse. Det seneste Instruktørkursus var K4 i april 2015 hos Niels Poulsen.

Jeg lægger vægt på at ha´ det sjovt, uanset om det drejer sig om dans eller ”bare” livet i almindelighed.

Det at danse og det at lære andre at danse, giver mig en form for et kick og jeg håber blot, at de dansere jeg underviser mærker lidt det samme, især når jeg tæller 4-5-6-8 …..

Comments are Closed

Theme by Anders Norén