Om os

Hvem er Come and Dance?

Come and Dance blev stiftet den 27. marts 2015. Vi består af en stor gruppe entusiastiske og danseglade mennesker, som alle har den samme interesse og passion.

Vi elsker, at bevæge os til musik og vi ønsker, at have fokus på dansen og det sociale sammenhold, med masser af grin, sjov og ballade.

Du får masser af god motion – også af dine lattermuskler.

Hvilke hold kan du gå på?

2 ud af de 7 hold, – er formiddagshold, fortrinsvis for seniorer. Her er der tradition for, at flere af danserne efter endt undervisning, mødes i cafeen og drikker en kop kaffe og får en hyggesnak. Vi stræber efter, at dække alle vores danseres ønsker og behov, – så derfor tilbyder vi dans på alle niveauer, lige fra absolut begynder til det mere avanceret.

Vi danser til al den fede musik, vi hører i radioen. Lige fra det mest hotte hitlistemusik til dejlige ballader og fed rockmusik! Vi udelukker ingen musik, – når bare det rykker og giver dejlig og god energi , – OG ikke at forglemme, – bringer smilet frem.

Okay, hvordan kommer jeg i gang?

Kom alene eller tag en danseglad ven under armen. Du behøver ikke en dansepartner for at danse hos os, – det er nemlig ikke pardans. Vi danser på rækker og laver de samme trin – synkront –  til den fedeste musik!

Vi danser i almindeligt tøj og dansesko (glatte såler).

Vores instruktør er veluddannet. Hun har gennemgået og gennemgår løbende, anerkendte kurser og uddannelser, og har stor erfaring som danser og instruktør.

Come and Dance hos os, du vil IKKE fortryde det.

Vi tilbyder 2 gratis prøvetimer.

Den eneste fare der er, ved at danse med os er, at det er STÆRKT VANEDANNENDE 😉

Kom frisk! Vi glæder os til at danse med DIG 🙂