Bestyrelsen

Formand & Instruktør

photoVibeke Thers
phone-icon 2267 0102
mail-icon Send mail

Jeg har altid elsket, at danse og synge og så er jeg MEGA social. Jeg startede til standard- og latindans som 5-6 årig hos Andersen & Jensen, senere var det så jazz-ballet hos Bjarnov og sidenhen hos Henry Turner som hittede. Jazz-balletten mindede faktisk rigtig meget om den Newline, som vi danser i dag. Vores instruktør lavede en koreografi til et bestemt stykke musik som vi øvede i hele sæsonen, – og så optrådte vi med dansen til det årlige Afdansningsbal. Det var både sjovt og festligt.

I mange år lå mine dansesko stille, – jeg havde travlt med job, mand og børn + 1000 andre ting. I 2005 var vi en masse veninder, som startede op hos Allan i Allround Linedance, – og så var jeg bare solgt! Jeg følte, at jeg var til fest hver torsdag aften, – for der var fed musik, dejlige danse, masser af motion, grin og dejligt samvær med en masse skønne mennesker, så 1 gang om ugen, blev hurtigt til 2 og 3……….

I 2010 blev jeg instruktør hos Allround. Jeg har deltaget i flere instruktørkurser hos Niels Poulsen, – og i dag underviser jeg lige fra Beginner og op til High Intermediate/Advanced niveau. Jeg glæder mig, hver evige eneste gang, at jeg skal til dans og mødes med alle de glade, dejlige og veloplagte dansere, som er rundt omkring på holdene. Jeg vild med at undervise, og jeg elsker at præsentere danserne for en ny FED dans. Det er meget vigtigt for mig, at jeg selv er vild med musikken og at dansen er et HIT, endvidere skal den være velkoreograferet og så skal den også danses i de foreninger, som vi besøger, når der inviteres til fest.

Det er helt utroligt, hvor dansen har ført mig hen, – jeg havde aldrig drømt om, at det skulle komme så vidt. Jeg har flere gange været både i England, Tyrkiet og Las Vegas. I Las Vegas var jeg sammen med 1200 andre dansere fra hele verden. Det er noget helt specielt, at danse med dansere fra andre lande. Jeg synes, at det er fascinerende, at uanset hvor i verden vi bor, så danser vi den sammen dans med præcis de samme trin, til det samme stykke musik… Det er bare fantastisk!

Efter 10 lærerige og spændende år i Allround Linedance, – heraf 2 år som Formand, – så har jeg valgt, at stifte Come and Dance i Brøndby Strand. I dag er jeg så både Formand og instruktør i Come and Dance.

Jeg glæder mig til at tage fat på et nyt årti i dansens tegn og er spændt på, hvor det vil bringe os hen. Jeg stortrives i foreningslivet, jeg kan godt lide at lave bestyrelsesarbejde og være med til, at gøre en forskel i hverdagen. Men det bedste ved det hele er, at jeg stadig føler, at jeg er til fest, når jeg kommer til dans, – nu er det bare 4-5 gange om ugen.

Kasserer

Louise Jessen - KassererLouise Jessen
mail-icon Send mail

Jeg har danset lige så længe, som jeg kan huske. Som helt lille gik jeg til mavedans, så blev det hip-hop og i 2005 begyndte jeg til Linedance sammen med min familie. Det var bare så hyggeligt og sjovt og jeg gik i 3-4 sæsoner. Jeg var den yngste på holdet, og jeg blev forkælet af dem alle sammen 🙂

Jeg holdt pause fra Linedancen i en hel del år, – men mine dansesko lå ikke stille. Jeg prøvede kræfter med Zumba og Latinmix, – men Vibeke vækkede min lyst til at starte til Linedance igen.
Da Come and Dance blev stiftet i 2015, så begyndte min Linedancerejse endnu engang.

Overraskende sjovt var det at opleve, at trinene ikke var glemt. Derfor blev et hold hurtigt til flere og i dag danser jeg på 5 hold lige fra Begynderholdet, – hvor jeg ofte hjælper Vibeke – og til det meget øvet Tirsdagshold, hvor jeg bliver max udfordret. Jeg nyder det sociale sammenhold, som vi har med hinanden i klubben, de FEDE danse og den FANTASTISKE musik – og så elsker jeg, at tage med til sjove danseevents rundt omkring i landet, hvor vi mødes med vores store dansefamilie.

På Generalforeningen den 23. februar 2018 blev jeg valgt, som Kasserer i Come and Dance. Jeg arbejder med økonomi til daglig, – så alt med tal og regnskaber ligger mig ikke fjernt. Jeg kan også godt lide at lave bestyrelsesarbejde og være med til at gøre en forskel i hverdagen, – og jeg glæder mig til at se, hvor de næste år vil bringe os og Come and Dance hen 🙂

Sekretær

photo

Lisbeth Ginderskov
mail-icon Send mail

Jeg har danset Newline siden 2005. Vi var 8-10 veninder, som startede til dans samtidigt hos Allan i Allround Linedance. Jeg var hooked fra første lektion og musikken var bare lige mig. Glæden ved at danse og alt det sociale der følger med ved at være i en forening, det er i høj kurs hos mig. Jeg har været med på flere danseferier til Tyrkiet, – og det er bare en fest, at få lov at danse og hygge i en hel uge med andre ligeså entusiastiske dansere.

I dag er jeg medstifter og Sekretær i Come and Dance. Jeg glæder mig til, at tage fat på et nyt årti i dansens tegn og til at vi mødes på dansegulvet 🙂

bestyrelsesSuppleant

photoDennis Petersen

Jeg danser ikke Newline, men jeg danser en FANTASTISK pasodoble og så kan jeg nogle SUPER SEJE ”Travolta moves”, og hvis bølgerne går rigtigt højt, så gi´r jeg den også gazzz med den højre pegefinger oppe i luften, – men det er så det. Jeg har for mange år siden danset standarddans i en enkelt sæson. Vibeke, – som jeg er gift med, – siger, at det var i sæsonen 2004/2005, – så det må jeg hellere holde mig til. Selv om jeg ikke danser Newline, så er dansen alligevel gået hen og blevet en meget stor del af min hverdag. For når Vibeke er til dans, forbereder sig, lytter til musik, er ude at rejse eller laver foreningsarbejde, – så passer jeg hus, have, handler ind, laver mad, vasker bil og gør rent… og hvis der er 5 minutter til overs, så cruiser jeg en tur på min motorcykel.

I dag er jeg medstifter og Bestyrelsessuppleant, Festudvalgsformand, Chefkok, Roadie og Tekniskchef i Come and Dance. Jeg kan godt lide at støtte op omkring bestyrelsesarbejdet og være med til, at gøre en forskel i hverdagen, – så derfor glæder mig til at tage fat på et sjovt og hyggeligt årti i Come and Dance 😉

Revisor

photoTina Mogensen
mail-icon Send mail

Jeg har danset Newline siden 2004.  Jeg har danset i flere forskellige foreninger blandt andet Kildebrønde og Allround Linedance. Jeg er vild med dansen og den musik vi danser til, – al det nye og de FEDE HITS som vi dagligt hører i radioen. Man bliver glad i låget af at danse, så har man en dårlig dag, så er det bare afsted til dans, – for når musikken går i gang så glemmer man fuldstændig dagens trængsel og hygger sig med de andre på danseholdet. Jeg har været med på adskellige danseferier til Tyrkiet, – det er bare en fest, at få lov at danse og hygge sig i en hel uge med andre ligeså entusiastiske dansere.

I dag er jeg medstifter og Revisor i Come and Dance og jeg glæder mig til at tage fat på et nyt årti i dansens tegn. Jeg kan godt lide at lave bestyrelsesarbejde og være med til, at gøre en forskel i hverdagen.